Andrija Milošević uskoro opet u Zenici


“Idem putem pa zagrlim drvo” je predstava koja je premijerno izvedena u Beogradu u martu  2019. godine. Od tada do danas izaziva veliko interesovanje na pozorišnim scenama, kako širom regije, tako i u brojnim evropskim zemljama. 

Glavni akter je jedan od najpopularnijih i najtraženijih glumaca u regiji, Andrija Milošević.

Ovo je u stvari tragikomedija o sinu jedincu u koji u 40. godini traži idealnu ženu za brak. Naravno, u tome mu ne samo pomaže, nego i komanduje, njegova mama, koja ga bolje poznaje od njega samog. Njegovo slomljeno srce zbog prve ljubavi, mama pokušava da zaliječi raznim kandidatkinjama, te tako glavni junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao.

I na kraju opet ništa. Mamin sin je ostao to što jeste – stoji u opisu ove hit predstave za koju se, po pravilu, traži karta više.

„Idem putem pa zagrlim drvo”je predstava rađena  po tekstu Miodraga Karadžića i u režiji Jane Maričić.

Pozorišna publika u Zenici i do sada je iskazivala veliki interes za gostovanja Andrije Miloševića u ovom gradu i za sva izvođenja se tražila karta više.  

Zahvaljujući Agenciji «Zeus»  iz Tuzle novu hit predstavu Andrije Miloševića publika u Zenici moći će pogledati 6. marta na sceni BNP – a. 

Ulaznice za zeničko izvođenje nove predstave Andrije Miloševića su u prodaji u Marketing službi Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici.

Zenit.ba


POVEZANE VIJESTI