Hajrović jedini fudbaler Dinama koji nije potpisao ugovor, bliži mu se kraj u Zagrebu


Hrvatska je popustila mjere uvedene zbog pandemije, pa hrvatski prvoligaši, uključujući i Dinamo, mogu krenuti s treninzima od ponedjeljka.

Hrvatska je popustila mjere uvedene zbog pandemije, pa hrvatski prvoligaši, uključujući i Dinamo, mogu krenuti s treninzima od ponedjeljka.

Mediji iz susjedstva danas pišu da su na kraju svi igrači Dinama pristali na smanjenje plaće i potpisali nove ugovore – osim jednog.

Taj jedan je bh. internacionalac Izet Hajrović i sada nije poznato hoće li on biti pozvan na prvi trening Dinama nakon duge pauze. Pitanje je i hoće li Hajrović možda ipak u međuvremenu pristati na smanjenje primanja?

Večernji.hr piše da je Hajrović ostao jedini koji još nije potpisao smanjenje nakon što je to posljednji učinio Francois Moubandje.

Već ranije su se pojavile špekulacije da će Hajrović biti prvi ili među prvima koji će napustiti Dinamo, s obzirom da je zbog visine primanja popu Gavranovića “neisplativ” za Modre.

Sada ostaje da se vidi šta će biti s reprezentativcem Bosne i Hercegovine.

Navodno je s Marijom Gavranovićem dogovoreno da on na ljeto postane slobodan igrač iako je njegov ugovor s Dinamom trebao vrijediti do iduće zime.

Možda sličan dogovor u konačnici bude postignut i s Hajrovićem iako njegov ugovor vrijedi do kraja 2021.

KOMENTARI

Scsport.ba


Nekategorizirano

POVEZANE VIJESTI