Legendarni Buffon nakon stizanja rekorda Maldinija: Želim još osvojiti Ligu prvaka


Legendarni Gianluigi Buffon izjednačio je rekord Paola Maldinija po broju nastupa u Seriji A, a onda je istakao da mu je najveća želja osvojiti Ligu prvaka.

Legendarni Gianluigi Buffon izjednačio je rekord Paola Maldinija po broju nastupa u Seriji A, a onda je istakao da mu je najveća želja osvojiti Ligu prvaka.

Buffon je u tom segmentu sustigao legendarnog defanzivca Milana, no otkrio je i da mu je ostala još jedna želja, a to je da osvoji Ligu prvaka koju je pomenuti Maldini osvojio u čak pet navrata.

“Znam da si mogu priuštiti još puno divnih emocija, zajedno sa suigračima. Ima još puno trenutaka koje trebamo proživjeti, dok god sam u stanju odgovarati na terenu. Najvažnije je da smo pobijedili i završili godinu na vrhu lige. Sve ostalo to samo čini još slađim. U ovom trenutku nije mi previše važno odigrati 648. utakmicu u Serie A, ali ako ću to budem učinio, volio bih da se dogodi dok je Juventus na vrhu ljestvice”, rekao je Buffon za Sky Sports Italia nakon utakmice.

Iskreno, daleko je još to. Prije dvije godine prestao sam igrati, a onda mi je život dao druge senzacionalne i prekrasne prilike. Oslanjam se na svoju iskrenost, puštam da mi se život sam ispunjava i pokazuje mi put. S obzirom na to kako se fizički osjećam, učinio bih si protuuslugu kad bih prestao igrati. Imam svoju ulogu i veliku odgovornost u svlačionici, iako ne igram puno. Moram poštovati dijete koje sam bio i koje još živi u meni. Zasad je prava odluka nastaviti, barem do juna”, završio je Buffon, koji je na pitanje o tome što ga najviše motivira, odgovorio:

“Liga prvaka, još je nisam osvojio i to mi je najveći san.”

GIANLUIGI BUFFON

KOMENTARI

Scsport.ba


POVEZANE VIJESTI