Predložen pritvor: Nakon svađe Uroš tupim predmetom ubio starca


Crna hronika

zločin u ribniku

Šuvira se sumnjiči da je 26. januara oko 22 sata, u mjestu Gornje Ratkovo, kod Ribnika, u porodičnoj kući usmrtio 87-godišnjeg Zdravka Bosančića

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka predložio je pritvor za Uroša Šuviru (1982.) iz Broda, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo.

Šuvira se sumnjiči da je 26. januara oko 22 sata, u mjestu Gornje Ratkovo, kod Ribnika, u porodičnoj kući usmrtio 87-godišnjeg Zdravka Bosančića.

Nakon kraćeg verbalnog sukoba, Bosančiću nanio više udaraca tvrdim predmetom u predjelu glave, usljed kojih je na licu mjesta nastupila smrt, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da će osumnjičeni uništiti dokaze ili tragove važne za krivični postupak, da bi boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će ponoviti krivično djelo.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučit će sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjoj Luci.

Autor: Fena

Preuzeto sa Fokus.ba


POVEZANE VIJESTI

%d blogeri kao ovaj: