Šerbo: Radnik je nezgodna ekipa, ali mi idemo po pozitivan rezultat, što znači pobjeda


Nakon dvoipomjesečne pauze ovog vikenda se utakmicama 20. kola nastavlja takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nakon dvoipomjesečne pauze ovog vikenda se utakmicama 20. kola nastavlja takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

U jednom od derbija kola Radnik u Bijeljini dočekuje ekipu Željezničara, koja u nastavak sezone ulaze s druge pozicije na tabeli i bodom zaostatka za liderom Sarajevom.

Pomoćni trener Željezničara Bakir Šerbo izjavio je da njegov tim očekuje teška utakmica, “jer je Radnik nezgodna ekipa”.

“Radnik je ekipa koja u zimskoj pauzi nije puno mijenjala sastav, izuzev Maksimovića. Svi ostali igrači su na raspolaganju treneru Petroviću. Pokušat ćemo da ostvarimo povoljan rezultat, za nas znači pobjeda, koja bi nas ostavila u trci za prvo mjesto i dala dodatni elan za naredne utakmice. Ekipa je spremna, atmosfera je dobra, portudit ćemo se da ostvarimo što bolji rezultat”, kazao je Šerbo.

Trener Amar Osim za susret s Radnikom neće moći da računa na Mladena Veselinovića zbog žutih kartona, a svi ostali igrači su zdravi i spremni.

PREMIJER LIGA

KOMENTARI

Scsport.ba


POVEZANE VIJESTI

%d blogeri kao ovaj: