Snažni omaž klasiku mirisa


Otto Kern Signature je miris sa samopouzdanim izrazom koji posjeduje snagu zavođenja energične muževnosti i ležernog šarma – i to sve do danas. Od njegovog uvođenja 2008. godine on se kontinuirano ubraja među omiljene parfeme za muškarce i nekoliko puta zaredom zauzima 3. mjesto među najuspješnijim lifestyle mirisima za muškarce*. Nakon što je taj miris početkom 2019. godine kroz Otto Kern Signature Eau Fraîche proširen svježom, lakom verzijom, sada senzualno-intenzivna verzija dopunjuje potvrđeni favorit mirisa: uz novog mirisa Otto Kern Signature Extrême, u prodaji je dostupna snažna ponovna interpretacija jasno prepoznatljivog klasika mirisa Otto Kern Signature.

*Izvor: IRI Ranking Men Bridge Top 10 Germany

Koncept

Kako god da ste planirali večer – Otto Kern Signature Extrême savršen je pratitelj za muškarce koji zrače muževnošću, strašću i čistom energijom. Za muškarce koji znaju što žele. Koji uvijek imaju hrabrost za rizik i posjeduju izdržljivost kako bi se s ležernom elegancijom mogli suočiti sa svakim izazovom: naime, Extrême predstavlja snagu volje, muževnost i privlačan temperament. Muževne note mirisa idealne su za muškarce koji vole intenzivan, dugotrajan miris.

Miris

Novi miris Otto Kern Signature Extrême sastoji se od srednje note klasika u kombinaciji sa snažnim i intenzivnim akordima: od voćnog ananasa, aromatičnog muškatnog oraščića i poticajne kadulje nastaje živahan uzmah mirisa koji se ističe snažnom aromom. U srednjoj noti miris uranja u muževno, toplo središte od lavande, senzualnog narančinog cvijeta i očaravajućih listova ljubice dok konačno ne završi u intenzivnoj donjoj noti od cedrovine, orijentalne ambre i egzotičnog labdanuma.

(ljepotaizdravlje.hr


POVEZANE VIJESTI