TRAGEDIJA NA BOŽIĆ Otac slučajno automobilom PREGAZIO DVOGODIŠNJEG SINA


Dječak star dvije godine smrtno je stradao kada je je kolima pregazio rođeni otac prilikom proslave Božića. Iako su roditelji brzo reagovali i prevezli mališana u bolnicu, njemu nije bilo spasa.

Gradić Ribiera de Frades u Portugalu, zavijen je u crno nakon što je neimenovani muškarac kolima slučajno prešao preko svog dvogodišnjeg sina, dok se isparkiravao.

Kako se navodi, porodica živi i radi u Francuskoj, a u Portugaliju je došla zbog proslave božićnih i novogodišnjih praznika kod rođaka. Dječak je povredama podlegao u pedijatrijskoj bolnici, gdje je brzom reakcijom roditelja prevežen nekoliko trenutaka poslije nesreće.

Ova vijest šokirala je građane Portugalije, pošto je došla nekoliko dana posle sličnog slučaja iz grada Trofa u kojem je život izgubila žena stara 60 godina. Naime, nju je takođe prilikom isparkiravanja usmrtio njen rođeni brat.

Nesreća se dogodila na Badnje veče oko 18 časova, kada je muškarac svratio do porodice da joj čestita Banje veče i Božić. Kako se navodi, on je podvrgnut alko testu, ali je istraga pokazala da je do nesreće došlo zbog tehničkih problema na vozilu.

(Mirror, Blic)

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

Preuzeto sa Srpskainfo.com


POVEZANE VIJESTI