U Španjolskoj karantena, a njih šestero orgijalo i pilo u bordelu


Španjolska je jedna od najpogođenijih država korona virusom na svijetu. Na snazi je karantena u cijeloj zemlji, no ni to nije dovoljno da bi ljude zadržalo u izolaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Unatoč svim mjerama opreza, neki se odlučuju na kršenje istih, no što reći za slučaj o kojem su izvijestili relevantni europski mediji.

Španjolska policija rastjerala je šest osoba koje su orgijale u bordelu u Madridu premda su stroge mjere regulacije na snazi. Policija je potvrdila da je zatekla avanturiste u stanu za koji se pretpostavlja da je svojevrsni bordel, piše Daily Mail.

Lokalni mediji izvijestili su da je nekolicina susjeda u stambenoj zgradi policiji prijavila često ulaženje i napuštanje stana te puštanje glasne glazbe.

Prilikom ulaska u stan, policijski službenici zatekli su četiri žene i dva muškarca koji su bili potpuno goli. Također, policija je pronašla alkohol i cigarete.

Slijedom svega, svi su dobili kaznenu prijavu, stanarka zbog puštanja preglasne glazbe, a svih šestero zbog kršenja mjera karantene koje je izdala španjolska nacionalna vlada. Nitko nije uhićen.

24sata.hr


POVEZANE VIJESTI

%d blogeri kao ovaj: