Upucali su ga, izboli, triput je gorio, zakazao mu je padobran


Elijah Price (glumi ga Samuel L. Jackson) rodio se s rijetkim genetskim poremećajem zbog kojeg mu svako malo pucaju kosti. Zarobljen je za invalidska kolica. Obožava stripove i razvio je teoriju da, ako je on tako ‘lomljiv’, na svijetu mora biti i njegova suprotnost. Netko ‘neslomljiv’. To je David Dunn kojeg u filmu ‘Unbreakable’ iz 2000. godine glumi Bruce Willis. 
Ovo je pravi nesalomljivi, u stvarnom životu

Wesley Grant (37) nije glumac, on je bivši britanski marinac i otac dvoje djece kojeg su izboli, upucali, nekoliko puta je gorio, imao je težak srčani udar i padobran mu se nije otvorio. Ali i dalje je tu. Živ je. I neslomljiv. U stvarnom životu, ne na filmu.Foto: Twitter‘Da, imao sam sreće’

Izbjegao je sigurnu smrt deset puta. 

– Da, imao sam sreće, moram to priznati, nadam se da će me i dalje pratiti. Želim pokazati ljudima kako proći kroz teška razdoblja – priča bivši komandos i profesionalni bodybuilder, prenosi Daily Mirror.

So last week marked a huge week for me as I found a new normal and Unidentified peace with fire 🔥 • We all have Demons…

Objavljuje Wesley GrantPetak, 21. veljače 2020.

Prvi bliski susret sa smrću imao je kao dječak, dok je odrastao u Južnoj Africi. Pao je s bicikla i bio u nesvijesti. Na sredini jedne od najprometnijih cesta. Kad je imao 16 bio je u veslačkom kampu. Imao je samo japanke kad je izbio veliki požar.

Stajao je u sredini toga, a koža mu se topila s nogu.

– Morao sam ponovno naučiti hodati, imao sam masu operacija – rekao je.Foto: TwitterIzgorjelo mu lice, upucao ga prijatelj

Za treći incident je sam kriv.

U metalni ormarić u školi stavio je deodorant i zapalio ga. Sve je eksplodiralo. Vatra mu je zahvatila gotovo cijelo lice.

Preživio je kad ga je prijatelj upucao 22-kalibarskim pištoljem u leđa, za što kaže da je zapravo bio eksperiment i da je htio da ga prijatelj upuca?!

Izboli su ga prilikom pljačke auta. Liječnici su rekli da mu je razbojnik skoro pogodio arteriju.Foto: TwitterSlučajno se zapalio

Prilikom performansa koji je izvodio s vatrom, pomagač mu je ulio pogrešno sredstvo pa mu je vatra zahvatila lice. Završio je u bolnici, ali opet se izvukao. Britanskim marincima pristupio je 2006. godine.

– Već u prvoj turi u Afganistanu bilo gadno. Izviđao sam neku zgradu, a zapovjednik mi je rekao da odmah zapucam. Nisam znao zašto jer nije bilo nikoga. A onda mi je rekao da pogledam zid ispod mene. Nagnuo sam se 10 centimetara i počela je paljba – ispričao je. Foto: TwitterImao srčani udar, oslijepio je

Dok je vježbao u teretani 2010. godine, imao je teški srčani udar. Bio je slijep devet sati i odveli su ga na operaciju. Liječnici su rekli da su mu šanse 50/50. Oporavio se.

Najbliže smrti bio je kad je radio kao instruktor u padobranskoj školi. Rutinski skok pretvorio se u noćnu moru. 

Otvorio padobran na 150 metara

– Popucalo je uže na glavnom padobranu, a ja sam se vrtio bez kontrole. Morao sam izvući rezervni padobran. On se obično izvlači na 600 metara, ali ja sam ga stigao izvući tek na 150, to je bilo 10 sekundi prije nego bi udario u pod – rekao je Wes.

Otišao je iz vojske 2013. godine, ali i dalje su pucali na njega. Radio je za privatnu kompaniju kao zaštitar na brodovima. Pirati su nekoliko puta pucali na njega.

Nakon toga je radio kao tjelohranitelj, a čuvao je čak i članove kraljevske obitelji, prenosi Daily Mirror.

24sata.hr


POVEZANE VIJESTI

%d blogeri kao ovaj: