Rođeni spremili iznenađenje: Velež omogućio navijačima da sa stadiona gledaju utakmice

Nakon kratke pauze, na interesovanje brojnih navijača Veleža širom svijeta, donatorske karte ponovo se mogu kupiti i tako podržati mostarski klub, saopštili su Rođeni.

Nakon kratke pauze, na interesovanje brojnih navijača Veleža širom svijeta, donatorske karte ponovo se mogu kupiti i tako podržati mostarski klub, saopštili su Rođeni.

Riječ je o karti za dvije naredne utakmice, protiv Olimpika i Mladosti, a u pitanju je nešto drugačiji način od onoga na koji smo navikli. Iz Veleža su poručili: “Napunimo” stadion!

“Ovog puta smo odlučili obradovati najsretnije navijače koji će kupiti kartu. S obzirom na cjelokupnu situaciju sa virusom te da navijači nisu u mogućnosti gledati utakmice sa tribina, odlučili smo da na ovaj način ipak obradujemo nekoliko vas.

U komentaru ove objave od sutra, kada će karte biti puštene u prodaju, šaljite nam fotografije kupljene donatorske karte za ove dvije utakmice.

Svi naši Rođeni koji kartu kupe putem našeg web shopa ili Paypal-a, u komentaru objavite potvrdu o kupovini karte (screenshoot). Potrebno je da ovu objavu podijelite na svom profilu (javno).

Dan uoči utakmica izvući ćemo po dva dobitnika, kojima ćemo ustupiti mjesta i akreditacije domaće delegacije kako biste nakon dugo vremena mogli pratiti utakmicu Rođenih sa Vašeg najdražeg stadiona.

Pored toga, izvući ćemo i dva imena koja su ispunila uslove nagradne igre, a koji su kartu kupili online. Za njih smo pripremili dres FK Velež sa potpisima igrača i stručnog štaba, koji ćemo im poslati na željenu adresu.

Dakle, potrebno je da imate:

  • dokaz o kupovini donatorske karte
  • podijeljen post na profilu

Kartu od sutra možete kupiti u prostorijama Kluba na adresi Adema Buća 6.

A već od večeras to možete učiniti i putem našeg web shopa, saopštio je Velež na zvaničnoj Facebook stranici.

“Napunimo” stadion!! 💪

Nakon kratke pauze, na interesovanje brojnih naših Rođenih širom svijeta, donatorske karte…

Posted by FK Velež Mostar on Srijeda, 2. decembar 2020.

KOMENTARI