Doveo ljubavnicu u kuću, od žene tražio večeru, a ona ga ubila

Ruska manekenka Lilia Sudakova (26) optužena je da je izbola muža do smrti nakon ljubomorne svađe.

Manekenka je optužena da je ubila svog supruga Sergeja Popova (28) nakon što je kući doveo nepoznatu devojku koju je upoznao u baru i zahtijevao da im njegova žena spremi večeru. Ako Lilia bude osuđena za ubistvo, može otići u zatvor na 15 godina.

Njena mama Irena Sudakova (48) kaže da je manekenka već duže vreme žrtva porodičnog nasilja i da je sve bila samoodbrana.

Nakon što ga je ubola nožem Sudakova je odmah zvala hitnu pomoć i Popov je brzo odvezen u bolnicu gde je podlegao povredama.

Ona je priznala da je ubola nožem svog muža s kojim je bila četiri godine zajedno i u prvom trenutku je rekla da se to dogodilo zbog ljubomore jer je flertovao s drugom ženom, prenose ruski mediji.

Majka osumnjičene je dodala da je pijani Popov doveo kući ženu koju je upoznao u baru i očekivao da će im Sudanova pripremiti večeru.

Počupao ju je snažno za kosu i udario je u noge, a kaže da to može da potvrdi i očevidac koji je bio u kući.

– Sklonio se od nje, ali se vratio dok je sjekla povrće za salatu. Počupao ju je za kosu i dok je pokušavala da se odbrani ona ga je slučajno ubola nožem. Moja ćerka se sva tresla. Lilia je ovdje žrtva, ovo je bila samoodbrana – rekla je njena majka Irena.

– To je bila tako bolesna ljubav. Sve je bio nesrećni slučaj – dodala je ona.

Irena je rekla da je Popov tukao Lilu i ranije kada je bio pijan.

Ona je dodala da je njen zet bio pametan, da je sve očarao svojim umom i da je računarski genije, ali da je bio alkoholičar i arogantni snob, a ona sama je bila prisutna dok je tukao Lili.

(Agencije)