Mamić: Kriv sam što sam stvorio stroj zvan Dinamo koji je samljeo evropskog velikana, oprostite

Zagrebački Dinamo je večeras napravio novi veliki uspjeh, a kolo prije kraja grupne faze osigurao je prvo mjesto u svojoj grupi i plasman u nokaut fazu.

Zagrebački Dinamo je večeras napravio novi veliki uspjeh, a kolo prije kraja grupne faze osigurao je prvo mjesto u svojoj grupi i plasman u nokaut fazu.

Učinili su to Modri u jako teškoj grupi u kojoj su zajedno sa moskovskim CSKA i Feyenoordom, a upravo su večeras u gostima u Holandiji slavili sa laganih 0:2.

Nakon svega se oglasio i Zdravko Mamić, tvorac Dinama kakvog znamo u posljednjih nešto manje od dvadeset godina, a svojim statusom je “izdominirao” na društvenim mrežama.

“Kriv sam što sam sa suradnicima stvorio stroj zvan GNK Dinamo koji je večeras samljeo europskog velikana Feyenoord Rotterdam u gostima!
Kriv sam što sam postavio temelje momčadi kojoj jedinoj u Europi ove sezone nije nitko zabio gol!
Kriv sam što radimo svakog dana na poboljšanju uvjeta u kojima se bruse novi svjetski nogometni dijamanti!
Kriv sam što sam nagovorio brata da se žrtvuje i preuzme ulogu trenera Dinama pod neviđenim pritiskom!
Kriv sam što je još jednom pokazao kakva je trenerska veličina!
Kriv sam što nakon ljetnih medijskih natpisa da u Dinamu traje rasprodaja ove jeseni igramo najuvjerljivije europske nogometne utakmice u novijoj povijesti!

Kriv sam što vučemo hrvatski nogomet i koeficijent kao maglev vlak!
Oprostite i uživajte večeras uz poštivanje mjera, otvorite najbolju bocu koju imate Dinamovke i Dinamovci i nazdravite sjajnim dečkima, treneru i stožeru, oni su to zaslužili! Čestitam svima bez kojih ovog uspjeha ne bi bilo – našim zlatnim tetama čistačicama, kuharima, kuharicama, radnicima na održavanju terena i stadiona, portirima, oružarima, trenerima u nogometnoj školi, zaštitarima, djelatnicima, upravi, stožeru i igračima, ovaj uspjeh je vaš uspjeh”
, napisao je popularni Maminjo.

🥂 Kriv sam što sam sa suradnicima stvorio stroj zvan GNK Dinamo koji je večeras samljeo europskog velikana Feyenoord…

Objavljuje Zdravko MamićČetvrtak, 3. prosinca 2020.

KOMENTARI