Zakarić s ostatkom ekipe Borca otišao u Trebinje, odluku o ugovoru će donijeti do puta u Antaliju

Fudbaleri banjalučkog Borca otputovali su jutros na šestodnevne pripreme u Trebinje, gdje će 23. januara odigrati prijateljsku utakmicu protiv domaćeg Leotara.

Fudbaleri banjalučkog Borca otputovali su jutros na šestodnevne pripreme u Trebinje, gdje će 23. januara odigrati prijateljsku utakmicu protiv domaćeg Leotara.

U autobusu na putu za Hercegovinu, našao se i napadač Goran Zakarić, koji još nije produžio ugovor sa banjalučkim klubom, piše Mondo.

Trener crveno-plavih Marko Maksimović je ranije naglasio da će odluku Zakarića, kojem ugovor ističe početkom februara, čekati do odlaska u tursku Antaliju na glavni dio priprema 29. januara.

“Naša želja je da ostane u Borcu, a i Zakarić nema ništa protiv ukoliko ne pronađe adekvatan inostrani angažman”, rekao je Maksimović banjalučkim medijima.

Osim Zakarića, u autobusu je još 26 fudbalera i tri golmana, među kojima i dva kadeta i tri juniora.

“Vjerujem da će pripreme u Trebinju biti pun pogodak jer ćemo u Hercegovini imati bolje vremenske uslove, a i mogućnost da treniramo na prirodnoj travi stadiona Police”, dodao je strateg Banjalučana.

Klub sa Gradskog stadiona takođe se oglasio na društvenim mrežama pred polazak u Hercegovinu.

“Zbog otežanih uslova za rad u Banjaluci, crveno-plavi su se uputili put Trebinja, gdje će od 18. do 23. januara odraditi mini pripreme! Aj Borac”, saopšteno je iz banjalučkog kluba.

Podsjetimo, Borac je jesenji dio polusezone završio na petom mjestu sa 32 boda, 12 manje od lidera Premijer lige Bosne i Hercegovine Sarajeva.

KOMENTARI