Curva Sud Juventus Mandžukiću: Boli da te gledamo u dresu Milana, voljeli smo te, Marione

Novi fudbaler Milana, Mario Mandžukić, ostavio je vrlo dubok trag u Juventusu i navijači Stare dame hrvatskom napadaču poslali su pismo.

Novi fudbaler Milana, Mario Mandžukić, ostavio je vrlo dubok trag u Juventusu i navijači Stare dame hrvatskom napadaču poslali su pismo.

U Juventusu ne zaboravljaju koliko je Mandžukić bio borben i bitan igrač i to nikada neće biti osporeno. Stoga, organizovana grupa navijača torinskog kluba, Curva Sud Juventus, poslala je pismo hrvatskom fudbaleru.

“Marione, uvijek ćeš biti u našim srcima zbog onoga što si radio, zbog tvoje predanosti i posebnog odnosa koji si imao sa svima nama. Voljeli smo te zbog borbenosti koju si pokazivao na svakoj utakmici.

Voljeli smo te zbog straha koji si izazivao kod protivnika. Voljeli smo te jer se nisi smijao i zbog onih rijetkih trenutaka kada si to ipak radio. Uglavnom, popis razloga je dug, ali stvarno smo voljeli ovog igrača.

Međutim, Marione će idućih šest mjeseci biti igrač Milana. On je profesionalac i pod svaku cijenu se želio vratiti u Italiju. Ne osuđujemo ga što će sada igrati za našeg rivala, ali će nas boljeti da ga vidimo kao protivnika na terenu i mislimo da će to boljeti i njega. Dragi Marione, želimo ti da ovih šest mjeseci u Italiji provedeš u najljepšem raspoloženju, ali bez pobjeda. Ciao, Mariona”, saopšteno je iz Curva Sud Juventus.

Mandžukić im je odgovorio u komentaru na post: “Hvala vam na ovim prekrasnim riječima. Uvijek ću biti ponosan na njih.”

KOMENTARI