Jakirović: Bolje da nisam izjavio da mi treba pojačanje u veznom redu, sad sam zatrpan preporukama

Ekipa Zrinjskog od ponedjeljka je na pripremama u Međugorju gdje će obaviti najveći dio priprema za proljetni dio sezone.

Ekipa Zrinjskog od jučer je na pripremama u Međugorju gdje će obaviti najveći dio priprema za proljetni dio sezone.

Mario Tičinović i dalje trenira prema posebnom programu zbog operacije prepona, Damir Zlomislić i Dinko Trebotić nisu mogli trenirati zbog bolova u peti (Zlomislić) i vratu (Trebotić), dok su poslijepodnevni trening zbog ozljeda preskočili Luis Ibanez i Dragan Juranović, objavio je klub.

“Ovdje ćemo raditi bazične pripreme, skupljati snagu za sve ono što nas čeka u nastavku sezone. Ostajemo do subote kada ćemo odigrati utakmicu s Croatijom iz Zmijevaca, a onda se vraćamo u Mostar. Imamo sve što treba, lijepo se osjećamo i želim da se svi dobro upoznamo”, kazao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović, prenosi Bljesak.

Hrvatski stručnjak dočekao je igrače pošlog petka, a ovaj tjedan će se pobliže upoznati s mogućnostima.

“Igrači su imali program po kom su radili. Neki su došli u boljem, neki u lošijem stanju, ali to je normalno jer je stvarno velika pauza. Imamo šest tjedana da se pripremimo i meni je najvažnije da budemo zdravi i onda će sve biti kako treba”.

Jakirović je kod dolaska rekao da traži pravo pojačanje u veznoj liniji, igrača koji će praviti razliku.

“Možda bi bolje bilo da to nisam izjavio, jer sam sad zatrpan videima i preporukama. Nije lako dovesti igrača, pogotovo slobodnog i u ovo vrijeme, a ne treba zaboraviti i da imamo sedam stranaca. Ali ako nešto “uleti” svakako ćemo reagirati. Prije mislim da će se nekome izjaloviti nešto bolje, a onda će u tom slučaju doći kod nas”, zaključio je Jakirović za Zrinjski TV.

KOMENTARI