Udario u četiri vozila za 15 minuta

Muškarac (71) iz Virovitice je za samo 15 minuta svojim vozilom udario u četiri druga vozila pri čemu je jedna osoba (29) lakše povrijeđena, saopštila je danas Virovitičko-podravska policija.

Ovaj niz saobraćajnih nezgoda dogodio se u ponedeljak popodne tako što je vozač najprije u Bečkoj ulici prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u vozilo u kojem je za volanom bio 23-godišnji mladić.

Iako su, navodi se, obojica pokušali da izbjegnu kontakt, oba vozila su ipak oštećena.

Nastavljajući vožnju muškarac star 71 godinu je u Ulici Ote Horvata, gdje je prednjom lijevom stranom vozila ponovno prešao na suprotnu traku kolovoza i udario u automobil kojim je upravljala djevojka od 23 godine.

Navodi se da je ovaj vozač ponovo napustio mjesto udesa i udaljio se gdje je u Ulici 30. maja još jednom prešao na suprotnu stranu i udario u nadolazeće vozilo kojim je upravljao 25-godišnjak.

Ni tu se nije zaustavio, već je nastavio da se kreće nekontrolisano u istom smeru da bi četvrti put udario u prednju lijevu stranu vozila, kojim je upravljala ženska osoba stara 35 godina.

Policija je utvrdila da vozač nije bio pod uticajem alkohola, ali je zadržan u virovitičkoj bolnici radi analize krvi na droge i lijekove.

Ukupna materijalna šteta na vozilima veća je od 20.000 kuna, prenijela je Hina.

https://pressmedia.ba/