Nakon svaljivanja krivice na suprugu, Ivana Aleksić riješila da urniše Nenada! Ovaj njen potez reper će dugo pamtiti!

Ivana Aleksić nema namjeru da oprosti svom nevjernom suprugu Nenadu Aleksiću Ša, zbog njegovog prisnog odnosa sa Tarom Simov, a kako „Alo!“ ekskluzivno otkriva, reperova supruga riješila je da preduzme drastične mjere!

Naime, osim što namjerava da podnese tužbu za razvod, Ivana planira i da na sudu zahtjeva da joj pripadne imovina koja je u zajedničkom vlasništvu.

Osim stana i kozmetičkog salona, Ivana i Nenad u svom vlasništvu imaju i kafić, koji se nalazi u blizini njihove zgrade, a reperova supruga namjerava da potražuje i tu nekretninu.

 Ivana je potpuno razočarana zbog svega što joj je Ša priredio u „Zadruzi“. Bilo joj je teško dok je mjesecima gledala svog zaljubljenog supruga kako se svađa i miri sa Tarom i kako je spreman da se potuče sa svakim ko mu pomene njihov odnos. Ali, najviše ju je razočarala činjenica što ne želi sebi da prizna da gaji osjećanja prema Tari, te mu je zbog toga preko Mine Vrbaški poručila da želi razvod – priča naš izvor i dodaje:

– Tada se iselila iz zajedničkog stana, odlučna da se u miru i sporazumno rastane od Nenada, ali ni tu nije bio kraj njenim mukama. Ša je izgubio kontrolu čim je čuo poruku, a u jednom trenutku je čak počeo i da je proziva i ogovara sa ostalim zadrugarima. Pričao je kako ga je Ivana ponizila time što mu je posredno poručila da je kraj, te da ne razumije zašto je to uradila… Danima je pominje u „Zadruzi“, a onda ode kod Tare i legne sa njom u krevet – priča naš izvor i objašnjava da je Aleksićeva tada odlučila da potpuno promijeni taktiku i da svog supruga nauči pameti.

 Udariće ga po džepu jer će ga to najviše zaboliti. Ne samo da će tražiti zajednički stan, već namjerava i da zahtjeva i kozmetički salon u kojem radi, ali i kafić, koji je u njihovom vlasništvu – rekao je izvor na kraju.

pressmedia.ba/