Krasić demantovao da se pridružuje Oliću: Veliki smo prijatelji, ali nije mi ništa rekao o saradnji

U susjedstvu je kao bomba jučer odjeknula vijest da bi Miloš Krasić mogao da se pridruži Ivici Oliću na klupi moskovskog CSKA, ali ipak, to nisu tačne informacije.

U susjedstvu je kao bomba jučer odjeknula vijest da bi Miloš Krasić mogao da se pridruži Ivici Oliću na klupi moskovskog CSKA, ali ipak, to nisu tačne informacije.

Krasić je priznao da je nedavno bio u Moskvi, ali da razlog njegove posjete nije bio zbog potencijalnog povratka u klub u kojem je proveo zlatne godine svoje karijere.

“Bio sam u Moskvi prošle sedmice, gledao sam neke utakmice, posjetio i klub. Niko mi nije predložio da se vratim u CSKA niti sam sa bilo kim razgovarao na tu temu. Pretpostavljam da su me ruski novinari vidjeli u klubu i to povezali sa vijestima o promjenama u CSKA”, rekao je Krasić za Žurnal.

On je pozdravio ideju da CSKA angažuje Ivicu Olića za trenera.

“Ako je neko karijerom zaslužio da dobije šansu kao trener to je Olić. Osvajao je trofeje sa Bayernom, igrao za reprezentaciju Hrvatske, legenda je CSKA. Veliki smo prijatelji iz vremena kad smo igrali zajedno. Čujemo se svakih četiri-pet dana. Ništa mi nije rekao o bilo kakvoj saradnji”, naglasio je Krasić.

Bivši srpski reprezentativac je svestan cjelokupne situacije koja nije sjajna u redovima moskovskog kluba.

“Znam šta se dešava. CSKA je i „moj“ klub, tamo sam proveo najlepše godine karijere. Klub je zapao u malu krizu i potrebno je osvježenje. Vidim da se traže razna rješenja. Drago mi je ako je Olić dio tog rješenja. Očekujem da bude imenovan za trenera. Vjerovatno će biti još promena u klubu, CSKA mora da vrati dominaciju u ruskom fudbalu”, zaključio je Miloš Krasić.

KOMENTARI