Karačić: Naravno da razmišljamo i o tituli – ja to cijelo vrijeme pričam, ali niko mi ne vjeruje

Široki Brijeg je upisao novu pobjedu, na Pecari je jučer savladan Olimpik s ubjedljivih 3:0.

Široki Brijeg je upisao novu pobjedu, na Pecari je jučer savladan Olimpik s ubjedljivih 3:0.

Trener hercegovačkog tima Toni Karačić nakon meča ipak je konstatovao kako rezultat ne oslikava pravo stanje zbivanja na terenu.

“Naša pobjeda je potpuno zaslužena, ali moram priznati kako konačan rezultat nije odraz pravoga stanja na terenu. Olimpik je pokazao svoju kvalitetu, organizacijski su vrlo dobro stajali na terenu, poglavito u prvom poluvremenu. Pribojavali smo se ove utakmice i zato je ova pobjeda vrlo bitna za nas. Zahvaljujem se svojim igračima na jako dobroj utakmici. Sada idemo na zasluženi odmor”, kazao je Karačić, prenosi Jabuka.tv.

Osvrnuo se i na novinarsko pitanje je li igrač utakmice Ivan Ikić ili Dario Miškić.

“Mislim da je Ikić bio igrač utakmice, bio je dominantan, opasan po protivnika i drago mi je da je to tako. Radi se o velikom potencijalu, rekao sam to i ranije, ali daleko je to još od gotovog igrača, no, sigurno na dobrom je putu da postane odličan igrač. Okrunio je današnju utakmicu s dva gola i asistencijom i bio je stvarno jako dobar. Na kraju je to potvrda onoga što smo znali o njemu, ali on to mora nastaviti ponavljati”, istaknuo je Karačić.

Karačić je upitan, nada li se on i njegova ekipa potajno i tituli prvaka, jer igraju dobro, osvajaju bodove i pet bodova su iza Sarajeva, s kojim igraju iduću utakmicu nakon reprezentativne pauze na Koševu.

“Naravno da razmišljamo i o tituli. Ambicije kluba su uvijek borba za trofeje, a dok god postoji mogućnost, mi ćemo se boriti do kraja sezone. Evo, ja to cijelo vrijeme pričam, ali nitko mi ne vjeruje. Ipak, mi se trudimo, idemo utakmicu po utakmicu, a sada se želimo kvalitetno odmoriti, također priključit će nam se novi igrači koji od nastavka prvenstva nismo imali u rosteru, a sada ćemo ga proširiti“, istakao je Karačić te nastavio:

“Slijedi nam utakmica protiv Sarajeva, nadam se da će biti dobra i s naše i njihove strane, da će gledatelji na televiziji moći uživati. Mi želimo otići gore i odigrati puno kvalitetnije nego što smo ranije igrali protiv njih na Koševu. Daleko je to sve, ali na terenu potvrđujemo ovo o čemu ja pričam, a meni je veliki užitak raditi s ovom momčadi, u ovom klubu. Ovaj klub ti maksimalno daje mogućnost da kao trener sprovedeš ono što zamišljaš i sada je sve dobro”, zaključio je Karačić.

KOMENTARI