Muriz Memić: Alena Kurspahić je još jedna tužiteljica koja me slagala

Muriz Memić, otac Dženana Memića, večeras se obratio uživo na Facebook stranici „Pravda za Dženana“, te otkrio i nove detalje i ime još jedne tužiteljica koja je uključena u ovaj slučaj.

Naime, Memić je pokazao fotografiju Alene Kurspahić na kojoj se nalazi zajedno sa Dalidom Burzić, a ista je nastala na svadbi Kurspahićke, rekaviši:

– Medijima sam ranije rekao da je voz krenuo i ko je ušao, ušao je. Alena Kurspahić, disciplinska tužiteljica, 4. 10. došla je sa svojim mužem i dijetetom u kancelariju Ifeta Ferageta, plakala je i pitala hoće li biti podnesena krivična prijava protiv nje. Vjerovatno se osjećala prozvanom. Ifet joj je rekao da neće, ako bude sve po zakonu. Dan poslije, otišao sam u njen stan. Obavio sam razgovor sa njom, slagala je da ne poznaje Dalidu Burziću. Mirza Hadžiomerović je mene i mog advokata uvjeravao da je prijava protiv Dalide Burzić podnesena i da mora biti kažnjena. Ovo je uvezani sistem kojim upravlja mafija – kaže Muriz Memić.

Video možete pogledati u nastavku:

Memić je pokazao i zajedničku fotografiju Alene Kurpshić i Dalide Burzić sa još nekoliko prijateljica sa Kurspahićkine svadbe. 

pressmedia.ba