RIALDI MAJKA REKLA DA SE DRŽI KENANA I SANDRE: Poručila joj da ostale pomnoži sa NULOM, a njeni cimeri se POBUNILI! (VIDEO)

Rialda Karahasanović imala je razgovor sa svojom majkom, u kom joj je striktno poručila da se drži Kenana Tahirovića i Sandre Rešić, što je bila jedna od tema na pretresu.

Pjevačica je dodala da joj je majka rekla da sve ostale pomnoži sa nulom.

“Jeste, to je rekla, da ostale pomnožim sa nulom. Ja razumijem da sve ovo drugačije vani izgleda, niko ne može da zna ono što mi osjećamo unutra. Nisam željela mnogo sa njom o tome da pričam, imala sam neka preča pitanja. Ja sam rekla da je sve pozdravila, nisam znala kako da im prenesem, jer ona ne može da zna kakav je život ovdje i kakvi su odnosi”, objasnila je Rialda.

“Razumijem da je njoj bilo neugodno da nam kaže, nezahvalna situacija. Svaka majka svom djetetu misli najbolje. Mene iskreno zaboli briga za to, ko hoće, neka se druži, ko neće…”, rekla je Ermina.

“Stojim iza toga da postoji možda nešto što je neko drugačije vidio, ali je meni to nelogično, jer nisam nikome ništa iza leđa uradila”, komentarisala je Nataša.

“Naravno da ti imponuje kada bilo koji roditelj tebe pozdravi. Što se mene tiče, to je razumljivo, jer sam ja sama uprskala stvar. Naravno da će njena majka poželjeti Kenana”, rekla je Matora.

[embedded content]

pressmedia.ba/