Konaković podnio krivične prijave protiv Abdulaha Skake i Ibrahima Hadžibajrića

Dužan sam iznijet nekoliko važnih informacija o dešavanjima sa sjednice gradskog vijeća na kojoj je trebalo biti izabrano rukovodstvo Grada Sarajeva.

Jako je važno da javnost zna sa kakvom se mi to kriminalnom hobotnicom i dalje borimo. Podnio sam krivičnu prijavu protiv aktuelnog gradonačelnika Skake i Hadžibajrića.

Nezapamćen je pritisak na gradske vijećnike, identičan scenarij “Asim”, Skaka uobičajeno i Hadžibajrić iznenađujuće. Potcjenili su gradske vijećnike koji imaju hrabrosti da govore o direktnim pritiscima i pozivima Abdulaha Skake. Nećmo gledati isti epilog da neko ko u kumu zavrće ruke i da se izabere Skaka to vam obećavam.

Ova većina sa druge strane, je danas predložila Srđana Srdića za predsjedavajućeg kojeg je NIP isključio zbog sumnje u kupovinu glasova. Nažalost on je bio jedna od mojih grešaka. On mi je lično priznao da ima obavezu prema Skaki jer je zaposlen u njegovom mandatu u preduzeće kojim rukovodi Grad, rekao je u svom javaljanju uživo Elmedin Konaković lider Naroda i Pravde.

pressmedia.ba