Ani Korać dečko brani da se vrati u rijaliti: Plaća joj kaznu 50.000 eura

Ana Korać je navodno prije mjesec dana smuvala bogatog biznismena koji joj ne dozvoljava da se vrati u rijaliti. On je spreman da joj nadoknadi honorar i da joj plati kaznu jer nije ispoštovala ugovor.

Starleta je preboljela Davida Dragojevića i skoro mjesec dana je u vezi sa bogatim biznismenom. Bez obzira na to što su tek počeli da se zabavljaju, on već upravlja Aninim životom. Kada je čuo da planira da se vrati u rijaliti, potpuno je odlijepio i rekao joj da zaboravi na tu ideju. Ana se dogovorila s produkcijom da u martu ponovo uđe u “Zadrugu”.

Međutim, prošle nedjelje im se javila da ih obavijesti da se neće vraćati u rijaliti jer se njen novi dečko ne slaže sa tim. On joj je napravio ljubomornu scenu kada mu je rekla da će ući u “Zadrugu”. Iako je inače miran tip, histerisao je i vrištao na nju. Plaši se da bi mogla da ga prevari u rijalitiju sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa zato neće ni da čuje za to.

Ana je toliko luda za njim da ga je sve slijepo sluša. Pozvala je produkciju, izvinila se i otkazala učešće. Uopšte nije željela da polemiše sa svojim momkom, već je spustila loptu i rekla mu da će ga poslušati – kaže izvor.

Koraćeva je za učešće u rijalitiju trebalo da dobije oko 2.000 eura nedjeljno, ali uopšte nije razmišljala o honoraru koji treba da dobije. Čak je nije potresla ni činjenica da bi mogla da plati 50.000 eura zbog nepoštovanja ugovora. On je spreman da joj nadoknadi honorar koji je izgubila, ali i da joj plati kaznu ako budu tražio. Anin dečko je pun para i njoj stvarno ništa pored njega neće faliti.

– Stalno je obasipa poklonima, vodi je gdje god ona poželi. Sada planiraju i zajedničko putovanje. Svaku želju joj ispunjava. Biznismen ne želi da se pojavljuje u medijima, pa zbog toga Ana ne kači fotografije sa njim. Kako je rečeno, se on bavi ozbiljnim poslovima, pa zato izbjegava da bude u novinama. On vodi jake firme i ne želi da se njegovo ime i prezime povezuje za „Zadrugom”. Ani to ne smeta, jer joj je bilo naporno kada je njena veza sa Davidom stalno bila u žiži javnosti – tvrdi izvor.

Zanimljiva je i činjenica da se Koraćeva već uselila u njegovu kuću. Napustila je svoj stan u A bloku na Novom Beogradu i preselila se kod njega u naselju Braće Jerković na Voždovcu. Nikome nije jasno kako je poslije samo nekoliko nedjelja zabavljanja Ana pristala na sve to.

– O privatnom životu više ne govorim. Srećna sam i ispunjena na svim poljima. Valjda čujete po mom glasu koliko mi je lijepo – poručila je Koraćeva.

pressmedia.ba/