Konaković: Ovo je KUM 2, Hadžibajrić je napravio salto mortale i zagrlio se sa Skakom; Ne pada mi na pamet da razmišljam o drugom gradonačelniku mimo Bogićevića!

“Nadamo se da će biti realiziran koalicioni dogovor nekadašnje Četvorke, a sada trojke i da će biti izabrano rukovodstvo i gradonačelnik. Pažljivo sam slušao nekoliko minuta vašeg priloga i u tih nekoliko minuta licemjerja je sve stalo. Oni potvrđuju da je ovo nastavak koncepta Asim, ovo je KUM 2”, kazao je Konaković za vijesti na TVSA.

“Pobjeda je što se odbio takav napad i što su oni odbili Srdića kao kandidata. Ovog puta SDA polako lomi zube jer sa druge strane imaju hrabru organizovanu i drugačiju grupu ljudi. Hadžibajrić je imao nerealne zahtjeve, delegirali smo mu ideju da predloži ukoliko ima neke kvalitetnije ljude, on se nije slagao, napravio je salto mortale i zagrlio se sa Skakom. Potencijal Četvorke je svakao bio na leđima NiP-a, SDP-a i Naše stranke”, dodao je.

Poručio je građanima da budu mirni jer su se odbranili od scenarija Asim 2. U krivičnoj prijavi stoje imena i prezimena vijećnika koji će pokazati na kakve su sastanke bili pozivani u režiji Hadžibajrića i Skake.

“Ne pada mi na pamet da razmišljam o scenariju da Bogić Bogićević ne bude gradonačelnik. Nek zaboravi na nas političare, nek se ljuti, samo nek ovim ljudima i njihovim emocijama nek udovolji, nek samo blago baci oko na grad kako on danas izgleda i na ogromnu podršku na društvenim mrežama.”

pressmedia.ba