NOVA ROMANSA NA ESTRADNOM NEBU?! Cvija otkrio da li je u vezi sa Editom!

Popularni reper Stefan Cvijović Cvija nedavno je sa pjevačicom Editom Aradinović snimio pjesmu i spot “Film o nama”, koji je izazvao brojne reakcije publike, pa i sumnje da su njih dvoje u vezi.

Spot za pjesmu “Film o nama” je sedmicama bio u vrhu trending liste i dobio na hiljade komentara fanova. Reper je odlučio da se konačno oglasi o navodnoj bliskosti između Edite i njega, koji su u posljednje vrijeme nerazdvojni saradnici.

To je smejurija, Edita mi je stvarno drag saradnik, drugar i nemojte uopšte da pomislite na to – odgovorio je Cvija i objasnio zbog čega obožava Editu.

Edita je iskren lik, jako talentovana osoba, osjetio sam koliko je veliki umjetnik, a koliko se plaši da to pokaže. Uradila je čak Marini Visković pjesmu ”Ljubi me tu”, i stalno se nekako plaši da kaže da je ona to nešto radila. Kažem: ‘’Čovječe, moraš da izađeš iz svog tog tvog, ne znam da li je to strah, ili trema ili stidljivost. Pokaži ljudima šta znaš’’. Kod kuće je namontirala sebi mini studio, komponuje, čudo će napraviti ako nastavi ovako! Ona ima tu težinu zvijezde i ona jeste za velike hale, za koncerte i ona je sjajan pjevač.
Pjevač se takođe dotakao komentara da je u ovom spotu Edita prilično “oslobođena odjeće”.

Pa jeste, Edita je ovdje najviše skinula stvari sa sebe od svih spotova, ali gdje ćemo da se igramo sa nama ako ne u animiranim spotovima – izjavio je Cvija.

Mnogi su se šalili da u ovom spotu Edita više liči na zadrugarku i rijaliti zvijedzu Miljanu Kulić nego na sebe, pa se i sama pjevačica šalila na svoj račun.

Kada je izašao spot Edita je okačila neki video gdje je ona iz spota, ali se provlači glas Miljane Kulić na koju se mi non-stop smijemo. Njene reakcije pratimo na stranicama na društvenim mrežama. Ja mislim da ne liči na Miljanu Kulić – zaključuje reper, piše Alo.

pressmedia.ba/