Kćerka Mileta Kitića ljubi fudbalera

Elena Kitić (23), pjevačica i kćerka jednog od najpopularnijih folkera sa estrade Mileta Kitića, svoj emotivni život krije kao zmija noge!
Međutim, kako „Alo!“ piše, ona je već izvijesno vrijeme u vezi sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem (21) , koji trenutno igra u Italiji za fudbalski klub Fjorentina.

– Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisjete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osjetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmijenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu – piše pomenuti portal i otkriva kako funkcioniše njihov odnos na daljinu:

– S obzirom na to da su od početka znali da će više vremena provoditi odvojeno nego zajedno, oboje su riješili da se opuste i prepuste međusobnom povjerenju, te im ne pada teško da broje dane do narednog viđanja. Redovno se dopisuju i pričaju preko video poziva, mada je Elena ta koja više trpi, često ne spava i čeka da on završi sa svojim obavezama kako bi razgovarali – piše „Alo!“.

Elena i Dušan, kako saznajemo, ne mare za razliku u godinama, iako ona nije pretjerano velika.

Atraktivna crnka na početku svoje muzičke karijere bila je u vezi sa Adnanom Hafizom, fudbalerom iz Njemačke koji ima portugalsko porijeklo. Njihove fotografije bila su glavna tema na portalima i društvenim mrežama, a za raskid se saznalo kada je Elena obrisala sve zajedničke objave.
Pjevačica za medije nikada nije govorila o Adnanu, jedinom dečku s kim je vezu dijelila javno.

– Elena je starija od njega nešto manje od tri godine i često govori da joj on odgovara više nego stariji momci s kojima je prije bila. Imaju slične navike, oboje su maksimalno posvećeni karijerama, a vreme koje provode zajedno koriste, između ostalog, za planiranje budućnosti. Ona ima želju da se preseli kod njega u Italiju jer voli inostranstvo. U Beogradu je prepoznatljiva gdje god se pojavi, što je nekada umara.

– Kitićevu su zavoljeli i Dušanovi roditelji. Posebno ih je oduševilo to što je ona komunikativna i pozitivna. S druge strane, Eleni je bitna podrška njenih roditelja, zato sa njima dijeli sve i trudi se da sluša njihove savjete. Kada im je saopštila ko joj je dečko, Marta i Mile su oduševljeno reagovali i rekli joj da je podržavaju jer se na njoj vidi da je sretna .

pressmedia.ba/