Kim Kardashian postala milijarderka

Forbes je danas objavio godišnju listu svjetskih milijardera, a prvi put na njoj se našla i slavna Kardashianka. Oni pišu i kako su joj njezine kozmetičke tvrtke KKW Beauty i Skims pomogle da se nađe na toj prestižnoj listi.

KKW Beauty Kim je pokrenula 2017. godine, a tvrtka Coty kupila je lani 20% udjela njezine kozmetičke linije ugovorom za koji se procjenjuje da je bio težak oko milijardu dolara. Forbes kaže kako njezin udio u tvrtki sad vrijedi oko 500 milijuna dolara.

Forbes navodi kako Kim ima udjele i u brojnim drugim privatnim tvrtkama i iako točne brojke nisu objavljene, izvor tvrdi da je ukupno teška više od milijardu dolara. Kardashianka ima i druge investicije, uključujući i brojne nekretnine, a ugovor je potpisala i sa streaming servisom Hulu. Naravno, ne treba zaboraviti ni da je na Instagramu prati više od 213 milijuna ljudi.

Nije prvi put da Forbes piše o obitelji Kardashian. Lani su Kylie Jenner prozvali najmlađom samoostvarenom milijarderkom, no kasnije su joj tu titulu oduzeli.

U posljednje vrijeme tabloidi sve više pišu o problemima u braku Kim Kardashian i glazbenika Kanyea Westa, koji zasad navodno još uvijek nije predao papire za razvod, piše Index.

pressmedia.ba/