Ša varao ženu i sa ovom pjevačicom: Bila je Ivanina prijateljica!

Nenad Aleksić Ša godinama je navodno varao suprugu Ivanu Aleksić sa pjevačicom Granda. Kako Ivanina drugarica navodi, reper se navodno dvije, tri godine navodno viđao sa drugom ženom.

– Ša bi trebalo da prokomentariše neko stručno lice, a ne ja. Taj čovjek je vrlo dvoličan i čudan. Ja sam sigurna da je on Ivanu stvarno volio, ali njemu je u krvi da se dokazuje u svemu i svima, pa i preko žena. On se posljednje dvije, tri godine viđao sa jednom poznatom pjevačicom iz Granda, ja joj neću reći ime, ali prepoznaće se ona sama. Ivana je tek nedavno saznala za tu aferu i totalno se razočarala, ta žena im je dolazila u kuću, bila im je baš bliska – započinje Ivanina prijateljica i dodaje:

– Ivana se šokirala kada je to čula, rekla mi je “Ne mogu da vjerujem da je glumila da nam je prijatelj. Tražila je savjete od mene, bila sva slatka i ljubazna… Jel moguće da postoje tako zli ljudi”. Ša i ta djevojka su se upoznali na snimanju jedne zabavne emisije, nakon toga se su čuli oko neke pjesme koju je on njoj imao da ponudi i tako je sve krenulo. Svakodnevno su se dopisivali, a Ivana ništa nije primijetila jer ona nikad nije kontrolisala telefon mužu. On je mnogo vremena provodio van kuće, a to je pravdao nastupima, snimanjima i obavezama, uostalom takav mu posao. On nije zanemarivao ženu, pa Ivana nikada nije posumnjala u njega, a ispade da je živio je dvostrukim životom.

– Da je nije prevario sa Tarom, bila bi to neka druga djevojka, ima muškaraca kojima je prosto u krvi da zavode i imaju više partnerki, on je jedan od tih. Prevariće i Taru kada mu se ukaže prilika za to i kada se strast između njih smanji. Da Ivana nije ušla u “Zadrugu 2” i održala mu bukvicu on bi sigurno bio i sa Draganom Mitar. Danas krivi sebe zbog tog postupka, smatra da nije trebala na takav način da štiti svoj brak i da ga je tada pustila ne bi živjela još dvije godine u iluziji da je on iskreno voli – zaključila je Ivanina drugarica za “Svet, a prenose mediji.

pressmedia.ba/