Latić Hulusić: Ja nisam bot, nisam navijačica i ne igram prljavo!

– Napisah post od pola sata čitanja pa obrisah slučajno. Da skratim tih pola sata evo u tezama pa ako vam ne valja hajte svojim putem, da ne mislite da sam nešto što nisam. A, ja nisam ničija navijačica u poluvremenu. Mrzim hajke i mrzim laži i mrzim kad se narod dezavuiše u ovoj muci pa i u borbi protiv režima SDA, napisala je na svom statusu režiserka i kolumnistica Nejra Latić Hulusić, te dodala:

  1. Građanska inicijativa je grupa koju jeste osnovao Dino Konaković pod imenom Za Bogića Bogićevića, kad se Trojka prala od onoga što su napravili g. Bogiću. Vucali su njegovo časno ime bez njegove saglasnosti. Bajagi je kasnije predao grupu narodu i drugim administratorima, npr. Kenanu Musiću.
  2. Armin Muzaferija je častan insan i ne laže. Imam vrlo slične mailove umjesto uplata o dugovanjima Kenena Musića (ne hafiza Musića nego imenjaka koji se ovih dana začešljao opet kada je preuzeo grupu)
  3. Koliko god cijenila pametne i hrabre buntovnike koje i koji su upali u tu zamku ne znajući šta je iza brda, shvatiće i sami kako su nasamareni.
  4. Kome nije jasno kako je narod nasamaren učenicima nekadašnje SDA škole, neka se zapita kakva je to nezavisna “građanska inicijativa” koja se bavi podrškom jednom kandidatu za načelnika dan pred izbore u Travniku.
  5. Protesti “Borba za život” u čijoj organizaciji sam učestvovala nemaju veze sa ovom politički motivisanom i vještački kreiranom grupom.
  6. Grupu je opet preuzeo čovjek iz medija vrlo blizak politici NiP-a i postala je zao način usmjeravanja mase za vlastite političke ciljeve. To je prljavo i nije fer.
  7. Ja nisam bot. Ja nisam navijačica i ne igram prljavo. Nikada ne hodam za tudjom pameti. Ja nisam članica ni javna ni tajna ni jedne stranke trenutno, a ako ikada postanem to će biti vrlo javno i zato što ja tako želim, a ne zato što se babi snilo.

Kad prenosite sve moje statuse prenesite i ovaj živi bili ako ste tako objektivni i nezavisni.

pressmedia.ba