FK Sarajevo pustio u prodaju posebne ulaznice za derbi: Prvi put igramo na svom stadionu

FK Sarajevo je s ponosom večeras objavio kako u subotu prvi put igra na svom stadionu, pošto mu je prije nekoliko dana stadion Asim Ferhatović Hase dodijeljen na upravljanje.

FOTO: Facebook/FK Sarajevo

FK Sarajevo je s ponosom večeras objavio kako u subotu prvi put igra na svom stadionu, pošto mu je prije nekoliko dana stadion Asim Ferhatović Hase dodijeljen na upravljanje.

Da sve ima još veću draž – biće to utakmice protiv najvećeg rivala Željezničara u 28. kolu Premijer lige, a bordo klub je danas u prodaju pustio posebno dizajnirane ulaznice za ovaj meč koji se igra bez prisustva navijača.

U prodaji su tri vrste ulaznica i to:

1. Ulaznice 1-100

Ulaznice serijskog broja od 1 do 100 sa potpisom igrača.

Cijena 100 KM

Uz kupovinu ulaznice navijači će dobiti i majicu iz ponude Bordo Fan Shop-a.

2. Ulaznice 101-1945

Ulaznice serijskog broja od 101 do 1945.

Cijena 10 KM

3. Ulaznica 1946

Jedna jedina ulaznica serijskog broja 1946.

Cijena 500 KM

Tu je i nagradna igra. Naime, uz kupovinu potpisane ulaznice od strane prvotimaca sa serijskim brojem 1946, navijač na poklon dobija uokviren potpisan dres, te mogućnost da prisustvuje narednoj domaćoj utakmici na našem Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase.

Svi vlasnici kolekcionarskih ulaznica serijskog broja od 1 do 1945 koji svoje ulaznice kupe do 9. maja, dolaze u mogućnost da prisustvuju narednoj domaćoj utakmici FK Sarajevo na našem stadionu. Sretni dobitnik će biti poznat u ponedjeljak 10. maja, nakon izvlačenja.

Svi navijači i simpatizeri bordo kluba svoje ulaznice moći će kupiti od petka od 12h u prostorijama BORDO Fan Shopa u ul. Maršala Tita 38/b.

Nadolazećeg vikenda Fudbalski klub Sarajevo po prvi put u novijoj historiji igra utakmicu na 𝐒𝐕𝐎𝐌 stadionu i to protiv…

Objavljuje FK SarajevoČetvrtak, 29. travnja 2021.

KOMENTARI