Bivši nogometaš Rangersa i Evertona sinoć otvorio jedan od najluksuznijih hotela u Hercegovini

Nekadašnji nogometni reprezentativac Hrvatske, Čapljinac Nikica Jelavić, nakon okončanja profesionalne karijere, krenuo je u biznis, a da praktično nije napravio nikakvu pauzu za odmor.

Nekadašnji nogometni reprezentativac Hrvatske, Čapljinac Nikica Jelavić, nakon okončanja profesionalne karijere, krenuo je u biznis, a da praktično nije napravio nikakvu pauzu za odmor.

On je s prijateljem i sada poslovnim partnerom Goranom Suškom sinoć u Čapljini otvorio luksuzni hotel “President”, koji se nalazi u blizini puta koji vodi prema obližnjoj Hrvatskoj i Jadranskom moru.

Otvaranje hotela i sve što nudi ovo prestižno zdanje u petak je bila tema dana u Hercegovini, a svjedoci tvrde da je “President” trenutno najprestižniji i najluksuzniji hotel u Hercegovini, koji ima sedamdeset mjesta za noćenje, restoran, caffe bar, bazen i još mnogo luksuznog sadržaja.

“Prezauzet sam svakodnevnim obvezama oko hotela, ali ništa mi nije teško. Navikao sam na rad i znoj”, rekao je Jelavić za Sportske novosti, te dodao:

“Drago mi je da sve teče kako treba, sretan sam što je sve ispalo kako smo i zamislili, baš prema željama i planovima moga poslovnog partnera i prijatelja Gorana Suška i mene. No, sada nam predstoji svakodnevni rad da održimo početnu razinu i još je podignemo nabolje, da razvijemo posao, tako da naši gosti dolaze i odlaze s osmijehom na licu i željom da ponovo dođu. To nam je obveza i tome ćemo težiti svakoga dana! Ovdje sam rođen, odavde sam krenuo u svijet nogometa i u duši sam osjećao obvezu da jednog dana vratim, bar nešto, svome zavičaju. Eto, uspjet će se otvoriti tridesetak novih radnih mjesta…”

Inače, Jelavić je tokom bogate karijere nosio dres Hajduka, Waregema, Rapida, Glasgow Rangersa, Evertona, Hulla, West Hama, Beijinga, Gouizhoua i lokomotive. Upisao je 36 nastupa i šest golova za reprezentaciju Hrvatske.

KOMENTARI