Navijači Milana traže da Donnarumma ne bude na golu u utakmici protiv Juventusa

Kako javljaju brojni italijanski mediji i novinari bliski Milanu, navijači ovog kluba imali su verbalni obračun s Gianluigijem Donnarummom.

Kako javljaju brojni italijanski mediji i novinari bliski Milanu, navijači ovog kluba imali su verbalni obračun s Gianluigijem Donnarummom.

Grupa navijača Milana odlučila je reagovati nakon vijesti da je Donnarumma odlučio na ljeto prijeći u redove Juventusa, zbog čega je odbijao produženje ugovora s klubom koji mu je dao šansu na golu još kao 16-godišnjaku.

U Milanellu su pale neke teške riječi, a navijači su od reprezentativca Italije zahtijevali da ne brani u derbiju protiv Juventusa ukoliko do tada ne potpiše novi ugovor.

Razočarani su što je Donnarumma kao dijete Milana odlučio samo tako otići u redove mrskog rivala iz Torina, ali treba naglasiti da iza svega stoji agent Mino Raiola, koji dogovara uvjete s Juventusom i kojeg naravno zanima isključivo novac.

Smatra se da Donnarumma oklijeva s ugovorom jer čeka rasplet sezone, odnosno da vidi hoće li Milan ipak igrati Ligu prvaka ili ne. U slučaju da Rossoneri ne završe u Top 4, vjeruje se da će onda spakirati kofere i krenuti put Torina.

Milan je sinoć pobijedio Benevento s 2:0 i vratio se na drugo mjesto, no i dalje je daleko od cilja, a to je plasman u Ligu prvaka. Juventus, Atalanta, Napoli i Milan borit će se uz Inter za preostala tri mjesta u grupnoj fazi Lige prvaka.

Prvak je, već je sada jasno, Inter koji bi već danas mogao početi sa slavljem u slučaju da Atalanta ne pobijedi Sassuolo u gostima.

Što se Donnarumme tiče, on će sada morati donijeti odluku jer je dobio ultimatum od strane navijača, koje je posebno razbijesnio nedavno kada se smijao nakon teškog poraza Milana na Olimpicu od Lazija (3:0).

Milan u sljedećem kolu dakle ide u Torino Juventusu, a do kraja sezone igra još protiv Torina, Cagliarija i Atalante.

KOMENTARI