Ovo je nova djevojka Miloša Bikovića: Još jedna prelijepa Ruskinja, a evo čime se bavi!

Glumac Miloš Biković navodno ima novu djevojku, a u pitanju je ruska plesačica Arina Vološina.

Miloš Biković je na poziv režisera Nikite Mihalkova otputovao u Moskvu kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala, i dok ruski mediji pišu o njegovim uspjesima na poslovnom planu, Miloš vrijeme provodi u nikad ljepšem društvu.

Glumac je snimljen na večeri magazina “InStyle” u društvu atraktivne ruske plesačice Arine Vološine, koja je njegova nova djevojka.

Arina je šampionka u plesu i do sada je osvajala brojne nagrade.

Kako se dalje navodi, lijepu Ruskinju na Instagramu prate sve Bikovićeve drugarice, koje joj ispod fotografija ostavljaju brojne komentare.

Tokom zime, Miloš je sa svojom izabranicom bio na zimovanju sa prijateljima sa klase, ali se ovim povodom za domaće medije još uvek nije oglasio. Ono što su mnogi primijetili jeste da liči na njegove bivše djevojke.

Posljednja djevojka koju je Biković predstavio javnosti bila je manekenka Barbara Tatalović, sa kojom je raskinuo krajem 2019. godine.

Podsjetimo, jedna od njegovih prvih djevojaka, sa kojm se zabavljao još na fakultetu, bila je glumica Anja Alač. Kćerka glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, osvojila je Miloša svojom vanvremenskom ljepotom.

pressmedia.ba/