Produžen pritvor Velji Nevolji i njegovoj kriminalnoj grupi!

Posebno odjeljenje Višeg suda u Beogradu produžilo je danas za još 30 dana pritvor Veljku Belivuku, zvanom Velja Nevolja, Marku Miljkoviću i još 18 osumnjičenih da su pripadnici njihove kriminalne grupe.

Pritvor im je produžen zbog opasnosti od bjekstva, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti, izmijeniti dokaze ili tragove krivičnog djela, zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično djelo i jer je za krivično djelo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posljedica krivičnog djela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Oni su uhapšeni 4. februara, a Tužilaštvo za organizovani kriminal ovu grupu tereti za tri teška ubistva. Riječ je o likvidacijama navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića, navijača Partizana Gorana Veličkovića Goksija i navodnog pripadnika grupe “Pink panter” Milana Ljepoje.

(Blic.rs)

https://pressmedia.ba/