Stojković se žestoko obrušio na Japanca: Izdao je kompletan tim, razumijem motive, ali tajming…

Golman Partizana Vladimir Stojković ljut je zbog nesvakidašnje odluke koju je donio Japanac Takuma Asano, koji je napustio Partizan usred sezone.

Golman Partizana Vladimir Stojković ljut je zbog nesvakidašnje odluke koju je donio Japanac Takuma Asano, koji je napustio Partizan usred sezone.

Odlazak najboljeg fudbalera crno-bijelih Takume Asana koji je u nedjelju napustio Humsku nezadovoljan neizmirenim dugovanjima, razočarao je mnoge, a posebno golmana Partizana Vladimira Stojkovića.

“Kad su se slegli utisci poslije prvobitnog šoka, apsolutno nas držе iste misli i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana”, rekao je Stojković.

Dodao je da se za nepune dvije godine u klubu Asano osjećao kao kod kuće pošto su mu saigrači maksimalno izlazili u susret, a sada im je zabio “nož u leđa”.

“Nisam pravnik da bih komentarisao stvari van moje nadležnosti, ali moram da ukažem ono sa čim sam upoznat i što ima direktne posljedice na nas kao tim. Ljudski i moralno smo duboko razočarani. Ponavljam, osjećamo se izdanim. Ovo se ne radi onima sa kojima si živio skoro dvije godine i to pred kraj prvenstva, pred utakmicu sezone“, rekao je prvi golman crno-bijelih.

Stojković razumije motive Asana, ali ne i vrijeme kada je odlučio da ode.

“Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još 20 dana. Ovako, ostao je gorak ukus”, rekao je golman crno-bijelih koji će 25. maja na stadionu Crvene zvezde u finalu Kupa pokušati da poslije dvije godine dođu do trofeja u ovom takmičenju.

KOMENTARI