Zamjenik generalnog sekretara Vlade Crne Gore – izazvao udes, odbio alko test i pozvao drugo lice da preuzme odgovornost?

Zamjenik generalnog sekretara u Vladi Crne Gore Nikola Kandić, nakon što je prošao kroz crveno semaforsko svijetlo, izazvao udes, a potom odbio alkotestiranje, kako saznaje Portal Analitika, odbio je i testiranje krvi a potom pozvao drugu osobu da preuzme odgovornost za udes. 

Kako je naveo izvor, zamjenik generalnog sekretara u Vladi Crne Gore, Nikola Kandić, upravljao je vozilom pod dejstvom narkotika i alkohola, pod rotacijom prošao kroz crveno svijetlo na semaforu i izazvao udes. 

“Koja je kazna kad, prođes kroz crveno i izazoveš udes službenim autom upaljenih rotacija”, pitanje je koje postavljaju čitaoci. 

Kako nam je saopštio naš izvor, Kandić je, odbio alko test, a nakon što je saopšteno da će biti testiran uzorak krvi, pozvao je drugo lice da dođe i umjesto njega odgovara za udes. Ta osoba, kako nam objašnjava izvor, treba da kaže da je upravljala motornim vozilom, kako bi kao zamjenik generalnog sekretara u Vladi “izbjegao skandal”. 

https://pressmedia.ba/