Muzur počeo susrete sa ilidžanskim privrednicima: Čast je biti načelnikom općine koja ima ovakve privrednike

Načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur još u kampanji je najavljivao pored brojnih olakšica za ilidžanske privrednike i direktne susrete sa njima.

Nažalost situacija sa koronavirusom do sada nije omogućavala masovnije susrete, ali je Muzur iskoristio povoljniju epidemiološku situaciju da krene sa ispunjavanjem i ovog obećnja koje je dao i građanima i privrednicima.

“Direktna komunikacija sa svima mi je jako važna. U njoj leži važnost i snaga pozicije jednog načelnika. Volim biti u toku svega što se dešava na terenu, a posebna mi je dužnost voditi računa o privrednicima. Općina je do sada već pokrenula ali i realizovala dio aktivnosti koje su se odnosile na određene olakšice za naše privrednike. Čuti direktno od njih šta je to što misle da bi se moglo unaprijeđivati mi je od velike pomoći i važnosti. Čast mi je biti načelnikom općine koja ima ovakve privrednike”, kazao je Muzur za PRESS.

Muzur je današnji susret podjelio i na svom Facebook profilu:

“U narednom periodu ćemo nastaviti održavati ovakve sastanke sa ostalim privrednicima, kako bi dali mogućnost poslovnoj zajednici da aktivno uzmu učešće u kreiranju programskih aktivnosti, a što je najvažnije da budu dio izrade Strategije razvoja Općine Ilidža koja je u pripremi”, napisao je.

pressmedia.ba