Kate postigla ono što Diana nije mogla

Kraljevska stručnjakinja Camilla Tomineyza za britanske je medije istaknula kako je Kate Middleton, supruga princa Williama, na putu da postane najveći adut kraljevske porodice.

Javnost obožava Kate, a mnogi komentiraju kako se nije umislila nakon što je postala članica kraljevske porodice. Način na koji je prišla princu Harryju nakon sprovoda princa Philipa nešto je o čemu se još uvijek priča.

Stručnjaci kažu i kako je brak Kate Middleton i princa Williama snažan jer ona ne pokušava zasjeniti supruga.

– To što je Kate postigla je bolje čak od onoga što je princeza Diana napravila. Uspjela je zadržati jednostavnost, no iz dana u dan pokazuje koliko je čudesna –  kažu stručnjaci dodajući da je Diana postala zvijezda i nestala u toj priči.

Kate je s druge strane ostala prizemljena, kažu.

– Ona dolazi iz porodice srednje klase i upravo zato je stabilna, a zbog toga i William čvrsto stoji na zemlji –  kažu stručnjaci.

Dive joj se jer u većini slučajeva reagira spontano, a javnost odobrava svaki njen pokret. Smatraju da ne glumi te da sve radi iskreno.

Podsjećamo, Kate Middleton se za princa Williama udala 2011. godine, imaju troje djece, a mnogu tvrde da Elizabeta može odahnuti jer kruna ostaje u dobrim rukama, piše Telegraf.

pressmedia.ba/