Paris Hilton krije trudnoću?

Nekad slavna američka showbizz zvijezda, 40-godišnja Paris Hilton, svojedobno je medijske stupce punila svojim kontroverznim izjavama, ponašanjem i modnim kombinacijama. Međutim, sada je odlučila kako je došlo vrijeme da se ‘smiri’ i započne porodični život s dečkom Carterom Reumom. Nakon što je priznala da je zaledila jajne stanice, počelo se šuškati da je trudna, ali da skriva svoju prvu trudnoću.

Časopis Woman’s Day je u svom posljednjem broju nagovijestio kako bi Paris mogla uskoro postati majka. Oni vjeruju da se na posljednjih nekoliko fotografija nazire mogući stomačić. Nekada uske i kratke haljine, zamijenila je lepršavim i nešto širim, ispod kojih mnogi naslućuju da raste trudnički stomak. Na nekoliko fotografija je čak torbom skrivala predio stomaka.

Inače, da želi postati majka nije tajna. Naime, u podcastu LadyGang Paris je otkrila kako je zaledila jajne stanice, a na to ju je prije nekoliko godina nadahnula prijateljica Kim Kardashian. Otkrila je i kako sada planira postati majka dvoje djece – odjednom. Naime, progovorila je o svojim porodičnim planovima, uključujući i činjenicu da je već odabrala ime za jedno od svoje buduće djece.

-Prvo, već smo isplanirali, bit će blizanci, dječak i djevojčica. Kad zaledite jajne stanice možete odabrati želite li dječaka, djevojčicu ili blizance. Imam bebu London, koja je djevojčica, i pokušavam smisliti ime za dječaka, dodala je te istaknula kako joj se jako teško odlučiti za jedno muško ime. Inspiracija joj je, tvrdi, majka koja je i njoj dala ime po – gradu.

Podsjetimo, nakon nesretnog i turbulentnog ljubavnog života, čini se da je napokon pronašla svog princa na bijelom konju. Od prvih zaruka prošlo je 19 godina, a od posljednjih je prošlo nešto više od dvije godine. Iako još ništa nije potvrdila službeno, za magazin ‘Ok’ je komentirala njezino buduće vjenčanje. Inače, Paris je u vezi sa zabavljačem i DJ-em Carterom Reumom.

-Naše vjenčanje će biti intimnije. To je dan o kojem sanjam čitav život i sad sam pronašla svog princa. Jednostavno ne mogu dočekati, ispričala im je i otkrila da se o djeci sve više razmišlja.

pressmedia.ba/