Šta je sve obećao, a slagao Bakir Izetbegović?!

Šta je vrh bošnjačke politike učinio za nanu Fatu? Šta je učinio za Podrinje? Ništa! A silni milioni, milijarde su tamo otišli. Nije vratio Bošnjake, dapače, povratnici opet idu u izbjeglištvo, ostavljaju kuće koje su već izgradili.

Nije bošnjački vrh osigurao ni elementarno pravo da djeca Podrinja govore bosanskim jezikom, ali vrh je uvijek obećavao. Samo obećavao.

Dio izlaganja i obećanja iz Narodnog pozorišta na skupu koji je nosio naziv ‘Genocid nad Bošnjacima ’92-’95. kao samo jedna od laži/obećanja.

Veliki bošnjački lider je obmanuo Bošnjake jer njegov historijski projekat nije ostvaren. Njegovo obećanje da će do posljednjeg detalja evidentirati svaku žrtvu, svakog zločinca, sve presude, sva svjedočanstva i sjećanja ispunjena su time da je sa svojom suprugom i svojim partnerima Miloradom Dodikom i Draganom Čovićem od ove države napravio najjadniju zemlju u Europi, državu koju su Covid-19, ‘malina respiratori’ i hirovi njegove supruge doveli na svjetski vrh zemalja sa najvećim procentom smrtnosti oboljelih od ovog virusa.

Politika zvana obećanje, priča o obećanju i realizaciji:

[embedded content]

pressmedia.ba