Vulin odbrusio Džaferoviću: Što se ljutiš?

Vulin tvrdi da Džaferović nije osporio nijedan njegov argument, a posebno ne da je izjavio da je za njega Kosovo nezavisno.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je da bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, kao i uvijek kada nema šta da kaže – naduri se i izigrava žrtvu.

Kao kada iz lenjosti i nesposobnosti ne obezbijedi vakcinu protiv kovida, a brani građanima BiH da spas traže u Srbiji – rekao je Vulin, reagujući na Džaferovića, koji je juče u Crnoj Gori nazvao “nedostojnim” i odbio da komentariše izjavu Vulina da Srbija samo vodi računa šta se dešava sa srpskim narodom u BiH, kad niko drugi neće, prenosi Srna.

Vulin je istakao da Džaferović nije osporio nijedan njegov argument, a posebno ne da je izjavio da je za njega Kosovo nezavisno.

– Zato i ne može da odgovori kako po njegovoj logici nije nezavisna i Republika Srpska – rekao je Vulin.

Vulin je upitao da, ako je stvarno predstavnik svih građana BiH, zašto Džaferovićeva partija SDA u svom programu predviđa ukidanje Republike Srpske i zašto kod crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića ide sa članom Predsjedništva BiH Željkom Komšićem, a ne i sa predsjedavajućim i srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom?, prenosi “Kurir”.

pressmedia.ba