Riki Martin o ženama koje je ljubio: Bio sam zaljubljen u njih, nisam ih zavaravao

Jedan od najpopularnijih latino pop pjevača, Riki Marti godinama unazad bori se za ljudska prava, a prije više od 12 godina otvoreno je priznao da je homoseksualac. Brojne žene širom svijeta s tugom su prihvatile ovu vijest s obzirom na to da je bio miljenik nježnijeg spola.

No, prije nego što je svijetu otkrio da voli muškarce, Riki je ljubio brojne ljepotice koje su u to vrijeme ‘žarile i palile’ scenom. Sada je u intervjuu za People progovorio o tom razdoblju.

-Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i bijelo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osjećao sam se dobro, osjećao sam se prelijepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osjećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao – rekao je za magazin People pa dodao:

-Mnogi me pitaju bi li učinio nešto drugačije. Pa možda bih 2010. godine u intervjuu kada su me pitali o seksualnoj orijentaciji saopštio da sam gay. Bilo bi sjajno da sam to tada učinio, jer bih se osjećao nevjerovatno. Kada je riječ o mojoj seksualnosti i o tome ko sam ja, želim pričati o onome što me čini, o svemu što ja jesam. Jer ako to skrivate nalazite se između života i smrti – rekao je.

Podsjećamo, preko surogat majke Riki je prije 12 godina dobio blizance, Matea i Valentina, a odgaja ih sa suprugom Džvanom, s kojim je ljubav krunisao brakom 2018. Prije tri godine dobili su kćerku Luciju, a posljednji je na svijet stigao sinčić Rena koji će uskoro napuniti dvije godine, piše Express.

pressmedia.ba/