Oduševljen kompleksom federalnog drugoligaša: Amar Osim posjetio FK Gornji Rahić

Nekadašnji trener Željezničara Amar Osim posjetio je FK Gornji Rahić, a prema tvrdnjama domaćina nije krio oduševljenje kompleksom SRC Rahić.

Nekadašnji trener Željezničara Amar Osim posjetio je FK Gornji Rahić, a prema tvrdnjama domaćina nije krio oduševljenje kompleksom SRC Rahić.

Sportsko rekreativni centar Gornji Rahić nudi sjajne uslove za rad, a FK Gornji Rahić poznat je i po vjernim navijačima koji redovno prate svoj tim.

Klub koji dolazi s područja Tuzlanskog kantona važi za jedan od najorganizovanijih među niželigašima, a riječi hvale imao je i Osim.

“Danas nas je posjetio Amar Osim, legendarni trener sarajevskog Željezničara i najtrofejniji trener Bosne i Hercegovine. Nakon zajedničkog ručka, uputili smo se na naš stadion. Gospodin Osim nije krio oduševljenje nakon što je obišao kompleks SRC Rahić te nam je poželio mnogo sreće uz poruku da nastavimo sa dosadašnjim radom. Hvala šefe”, poručili su iz FK Gornji Rahić, prenosi Klix.

Inače, FK Gornji Rahić član je Druge lige Federacije BiH – sjever, a sezonu je okončao na drugom mjestu iza Gradine.

Podsjetimo, Osim je sporazumno raskinuo ugovor s FK Željezničar sredinom aprila, dan nakon utakmice protiv Mladosti (4:4), a ostao je najtrofejniji trener Plavih s pet titula prvaka (2001., 2002., 2010., 2012. i 2013.) i četiri osvojena Kupa (2001., 2003., 2011. i 2012.).

KOMENTARI