Otkriveni pravi razlozi raskida Marine i Darka?!

Darko Lazić i Marina Gagić definitivno su stavili tačku na svoju vezu, a sve to je javnosti otkrila pjevačeva, sada već bivša vjerenica.

Darko je, naime, nedavno izjavio da su on i Marina zakazali svadbu za 24. jun, međutim Gagićeva je sve to demantovala i istakla da su njih dvoje raskinuli vjeridbu, te da vjenčanja neće biti.

Kako se saznaje, dva su navodna ključna razloga zbog kojih Marina nije htjela da se pomiri sa Lazićem, iako ju je već dugo molio da se vrati u njihovu kuću u Brestaču koju je ona napustila sa sinom Aleksejem.

– Marina je mislila da će se Darko nakon rođenja sina, ali i nesreće koju je imao, smiriti i da mu neće padati na pamet da ponovo “divlja”, međutim nakon nekog vremena je shvatila da se on nikada neće promijeniti. Mnogo puta mu je prelazila preko sličnih stvari, kada je kući dolazio mortus pijan… Obećavao joj je i govorio da će se promijeniti zbog nje i sina, ali sve je bilo uzalud – kaže izvor iz Brestača za gorepomenuti list i dodaje da je drugi razlog bio taj jer je Darko stalno bio u društvu nekih atraktivnih žena, što je Marini već počelo previše da smeta, piše Alo.

pressmedia.ba/