Kampanja navijača je uspjela: Hajduk objavom obradovao kompletnu Dalmaciju

Fanovi Hajduka su danima na sve načine širili frazu “Livaja ostani” sa željom da ovaj krilni fudbaler ostane na Poljudu, a u tome su i uspjeli.

Fanovi Hajduka su danima na sve načine širili frazu “Livaja ostani” sa željom da ovaj krilni fudbaler ostane na Poljudu, a u tome su i uspjeli.

To je definitivno jasno nakon današnje objave splitskog velikana u kojoj su napisali da je Marko Livaja odlučio i dalje braniti boje Hajduka.

“HNK Hajduk na radost cijelog svog navijačkog puka, s ponosom objavljuje, da će Marko Livaja i dalje braniti boje našeg Kluba.

Klub i igrač su postigli dogovor o produženju ugovora do ljeta 2024. godine, a Marko će od sada nositi dres s brojem 10″, saopštio je Hajduk.

Livaja se na Poljud vratio u februaru ove godine, od tada je odigrao 17 službenih utakmica za Bijele te pri tom postigao sedam pogodaka i upisao osam asistencija. Svojim predstavama na terenu oduševio je cjelokupnu javnost, razveselivši sve navijače te je bio glavni kotačić i predvodnik momčadi u drugom dijelu sezone.

Marko će biti s momčadi od prvog dana priprema koje službeno započinju u ponedjeljak, 14. juna na Poljudu.

“Prije svega želim se zahvaliti svim navijačima, od kada sam došao, a posebno u posljednjih mjesec dana, prema meni i mojoj obitelji emitirali ste toliko pozitivne energije, bezbroj poruka podrške, odobravanja i želja za mojim ostankom. Da sam i htio otići, to ne bi bilo moguće uz sve ovo što ste napravili. Od samog početka moja želja je bila da ovdje pokušam napraviti nešto što će se pamtiti. Mislim da imamo još nedovršenog posla i drago mi je što zajedno idemo u borbu za najviše ciljeve”, poručio je Livaja nakon potpisa ugovora.

“Ovo je jako važan dan za Klub, sretni smo što smo potpisali dugoročni ugovor s Markom Livajom. On je bio želja ne samo nas, nego i cijelog navijačkog puka. Hvala Marku, njegovoj supruzi Iris i cijeloj njegovoj obitelji jer vjeruju u Hajduk i ovo što radimo. Hvala i posredniku koji je asistirao u ovom poslu Vincenzu Cavalieriju. Hvala i svim navijačima koji su sudjelovali u kampanji #LivajaOstani čime su odigrali vrlo važnu ulogu u njegovoj odluci. Sada nastavljamo zajedno, spremni za nove izazove i borbu za trofeje”, zaključio je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

KOMENTARI