HAOS U SELU LEGENDARNOG PJEVAČA: Ruše Šabanov raj na Dunavu?!

Šabanova udovica Gordana i njena djeca suočavaju se sa nedaćom koju ovoga puta ne znaju kako da riješe, s obzirom na to da se pojavio gastarbajter iz Nemačke koji ima plan da u Krčedinu gradi hotelski kompleks i to upravo na mjestu gdje je čuvena Šabanova vikendica, prenosi Scandal.

Prema riječima izvora iz Krčedina, taj čovjek je spreman na sve, pa uveliko ubjeđuje komšije pokojnog Šabana da mu prodaju svoje placeve kako bi ostvario svoju zamisao, a na kraju planira da ubjedi i Gocu.

– Ne znam da li je Gordana čula za to da se taj čovjek sprema da pondi svima velike pare i da kupi nekoliko placeva, među kojima je i Šabanov- započinje izvor za “Scandal” i nastavlja:

– Znam da Goca ni za živu glavu neće dati tu kuću jer je ona najljepša uspomena na pokojnog Šabana pored pjesama koje je ostavio. Malo se više zaletio taj gastarbajter, misli da je Goca od juče i tikva bez korjena, ali neće mu to proći. Na silu i preko ucjena se ništa ne može. E sad, tamo su se u Krčedinu mještani uplašili jer im on prijeti i ucjenjuje ih, pa malo popuštaju pod pritiskom, ali sam siguran da Gordana neće dozvoliti da se uništi Šabanov raj na Dunavu – zaključuje izvor pomenutog medija, piše Alo.

pressmedia.ba/