Nestanak Beograđanke iz SAD uzdrmao dva kontinenta: Ko je Ana za kojom se traga?

Nestanak Beograđanke Ana Walshe (39), inače majke troje djece, uzdrmao je javnost u Americi, ali i Srbiji. Okolnosti pod kojima je nestala Ana nisu poznate, policija aktivno radi na rasvjetljavanju slučaja, a o Ani njeni prijatelji i poslovni saradnici imaju samo riječi hvale.

Anu Walshe, za koju se navodi da je odrasla u Beogradu, posljednji je vidio rođak, kako 31. decembra kreće iz kuće na let za Vašington, gdje radi u firmi za nekretnine. Od tada se njen trag gubi.

Ana u Americi radi duži niz godina, a vremenom je napredovala i do pozicije izvršnog direktora poznate kompanije za nekretnine. Njeni prijatelji istakli su za medije da je riječ o veoma uspješnoj poslovnoj ženi.

„Ana je izvanredna žena. Ona je moćan rukovodilac, ona je majka puna ljubavi, ona je jedan od najistaknutijih ljudi koje poznajemo, i veoma smo uplašeni. Mnogo nam nedostaje i samo se molimo da bude bezbjedna“, rekli su prijatelji i saradnici nestale žene, piše nova.rs.

Sa druge strane, iz njene kompanije dodali su i da aktivno učestvuju u potrazi.

„Aktivno pomažemo lokalnim vlastima u potrazi za našom voljenom koleginicom Anom i molimo se za njen bezbjedan povratak“, saopštila je kompanija.

Ono što je i sama često potencirala na društvenim mrežama, jeste da je rodom iz Beograda. U jednoj objavi na Instagramu istakla je da se u Ameriku doselila 2005. godine.

Ana je udata za Briana Walshea, koji je 2021. pred sudom u Bostonu priznao krivicu za prevaru kupca iz Los Anđelesa, kojem je prodao dvije lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara. On trenutno čeka izricanje presude.