DOLAZI IZ BOSNE I HERCEGOVINE: Ovo je 27. Miss Hrvatske

U Zagrebu je izabrana 27. Miss Hrvatske – Tomislava Dukić, Miss hrvatske dijaspore.

Tomislava je odabrana među 12 finalistica i sljedećih godinu dana ponosno će nositi krunu Miss Hrvatske 2023.

Predana sportskom životu

Pratiljama novoizabrane miss proglašene su Lana Valentić kao druga pratilja i Antea Krnić kao prva pratilja.

Tomislava dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i veoma voli putovati. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinovana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu.

 

Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo.

Proputovala je dosta zemalja. Nada se da će joj ovaj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njenih planova i projekata.

12 djevojaka takmičilo se u pet kategorija

Nakon višednevnih priprema 12 djevojaka takmičilo se u pet kategorija: intervju, sport, talent, top model i multimedija.

U Top 8 super finalistica plasirale su se Luna Marija Novak, Tia Stilinović, Lana Valentić, Tomislava Dukić i Patricija Dimitrovski, koje su svoje mjesto osigurale pobjedom u pojedinačnim kategorijama, dok su se Leona Maroši, Tara Begedin i Antea Krnić u super finale izbora Miss Hrvatske 2023. plasirale odlukom stručnog ocjenjivačkog suda.

Top 8 super finalistica odgovaralo je na pitanja stručnog ocjenjivačkog suda, koji je imao težak zadatak odabrati najkompletniju djevojku koja će imati čast predstavljati Hrvatsku na 72. izboru za miss svijeta.