Fudbaler HSV-a ušao na tribine u Drezdenu kako bi se obračunao sa navijačem Dynama


Hamburger SV, posrnuli velikan njemačkog fudbala, večeras je ponovo razočarao svoje pristalice.

Hamburger SV, posrnuli velikan njemačkog fudbala, večeras je ponovo razočarao svoje pristalice.

Šestostruki šampion Njemačke i nekadašnji šampion Evrope, a koji se u ovom trenutku takmiči u popularnoj Cvajti iz koje već dvije sezone pokušava da pobjegne, eliminisan je iz 78. izdanja Kupa Njemačke i to u prvom kolu.

Od HSV-a večeras je u Drezdenu bio bolji domaći Dynamo, prošle sezone član druge, a od ove treće lige, koji je trijumfovao rezultatom 4:1 i izborio nastup u narednoj fazi, koja će se igrati u decembru.

Ipak, da rezultat ovog meča u velikoj mjeri padne u drugi plan, pobrinuo se defanzivac tima iz Hamburga Toni Leistner, koji je “izgubio živce” na kraju utakmice i – utrčao na tribine u želji da se obračuna sa jednim navijačem domaćeg sastava!

Kako je sve izgledalo, pogledajte OVDJE.

Kako je nakon meča za njemački Sky rekao sam Leistner, razlog za takvu reakciju bilo je vrijeđanje njegove porodice od strane ovog navijača, zbog kojeg je “planuo” i završio tu gdje je završio…

Leistner je, inače, rođen u Drezdenu, gdje je i počeo profesionalnu karijeru, pa ovom simpatizeru očigledno ne “sjeda” to što je odlučio da zaduži opremu kluba iz Hamburga…

KOMENTARI

Scsport.ba


POVEZANE VIJESTI